Kundeservice Tlf: +45 25168225 | Bestil i dag og vi leverer i morgen!

Kundeservice Tlf: +45 25168225 | Bestil i dag og vi levere i morgen !

Kom godt igang

At montere Click’n Tile er faktisk nemmere end at tapesere. Men hvis du er det mindste i tvivl eller vil sikre dige det bedste resultat, har vi lavet følgende instruktioner suppleret med videoer.

Link til YouTube Playlist som viser hvordan man skal gøre – Det er faktisk nemmere end man tror.

LINK

Yderligere hjælp kan findes her:

FAQ

Hjælp fra håndværker

Har du brug for hjælp med at opsætte montagepladen, så kontakt os, og vi vil så finde en løsning.

Fra start til slut

For at gøre det nemt for dig har vi lavet en YouTube Playliste, hvor du i ro og mag kan se hvor nemt det er at montere Click’n TileI. LINK

Hos Click’n Tile er det en mærkesag at du får et godt resultat, så hvis du har spørgsmål, så bedes du sende en e-mail til Lth@clickntile.com.

Opsætning af montageplade

1.

Resultatet bliver ikke bedre end underlaget, hvorpå montagepladen er pålimet. Derfor bedes du, inden du påbegynder pålimning, at tilsikre, at fladen er “bærende”, hvilket betyder, at den ikke smitter af, og at der er løssiddende elementer. Hvis puds eller spartel smitter af, skal du inden opsætning påføre pudsgrunder eller microdispers, hvilket er en væskeformet lim.

2.

Start med at planlægge væggen både vandret og lodret med et vaterpas eller 3D laser.

3.

Påfør klæbemiddelet med en malerrulle eller en 1 mm PPE tandspartel. Sørg for, at limen er fordelt ens på væggen. Du kan flytte monteringspladerne i klæbemidlet i ca. 30 minutter, før limen begynder at binde. Rengøring af tandspartel er meget nemt. Du skal blot lade limen tørre, og når den er tør kan den blot trækkes af. Du kan eventuelt se i efterfølgende film.

4.

Start montering af montagepladen i toppen og rul montagepladen ned. Det er vigtigt, at der ikke er luftbobler imellem væggen og montagepladen.

5.

Tag dig tid til at montere den første plade og sørg for, at den er i niveau både vandret og lodret.

6.

Hvis monteringen er over en køkkenbordplade, så vær sikker på at fliserne sidder ca 0,5 mm over bordpladen.

7.

Når den er på plads, påtrykkes den jævnt til væggen med hænderne.

8.

Med den første plade påført i perfekt vinkel, er det så meget lettere at anvende de næste plader på samme niveau. Det er vigtigt at sikre, at den næste plade er på niveau. Dette gøres ved at placere fliser på begge sider af de to monteringsplader (en flise i toppen og en flise i bunden). Det sikrer den rigtige afstand mellem monteringspladerne.

9.

Når monteringspladen er monteret, så kan du montere fliserne. Fordelen ved at gøre det før limen er tør, er, at du så har mulighed for at foretage mindre justeringer af monteringspladen.