Levering 2-3 hverdage         /         14 dages returret         /         Fri fragt ved køb over 1.500kr.         /         8-22 kundeservice

Så let er det

At montere Click’n Tile er legende let. Men hvis du er det mindste i tvivl eller vil sikre dig det bedste resultat, har vi lavet følgende instruktioner suppleret med videoer.

Hvad skal jeg bruge?

Har du brug for hjælp med hvad du skal bruge, så klik på vedlagte link, hvorefter et Excelark vil åbne. Alt du skal gøre er at udfylde højde og bredde, og herefter gør arket resten.

Fra start til slut

For at gøre det nemt for dig har vi lavet en YouTube Playliste, hvor du i ro og mag kan se hvor nemt det er at montere Click’n TileI. LINK

Hos Click’n Tile er det en mærkesag at du får et godt resultat, så hvis du har spørgsmål, så bedes du sende en e-mail til Lth@clickntile.com.

Opsætning af montageplade

1.

Resultatet bliver ikke bedre end underlaget, hvorpå montagepladen er pålimet. Inden du påbegynder pålimning bedes du tilsikre at fladen er “bærende”, hvilket betyder, at den ikke smitter af, og at der ikke er løst siddende elementer. Hvis puds eller spartel smitter af, skal du inden opsætning påføre pudsgrunder eller microdispers, hvilket er en væskeformet lim.

2.

Start med at planlægge væggen både vandret og lodret med et vaterpas eller 3D laser.

3.

Påfør limen eller dobbeltklæbende tape på bagsiden af montagepladen. Spor med lim eller tape skal være med ca. 10 centimeter afstand.

Du kan eventuelt se i efterfølgende film.

4.

Start montering af montagepladen i toppen og rul montagepladen ned. Det er vigtigt, at der ikke er luftbobler imellem væggen og montagepladen.

5.

Tag dig tid til at montere den første plade og sørg for, at den er i niveau både vandret og lodret.

6.

Hvis monteringen er over en køkkenbordplade, så vær sikker på at fliserne sidder ca 0,5 mm over bordpladen.

7.

Når den er på plads, påtrykkes den jævnt til væggen med hænderne.

8.

Med den første plade påført i perfekt vinkel, er det lettere at anvende de næste plader på samme niveau. Det er vigtigt at sikre, at den næste plade er på niveau. Dette gøres ved at placere fliser på begge sider af de to monteringsplader (en flise i toppen og en flise i bunden). Det sikrer den rigtige afstand mellem monteringspladerne.

9.

Når monteringspladen er monteret, kan du montere fliserne. Fordelen ved at gøre det før limen er tør, er, at du har mulighed for at foretage mindre justeringer af monteringspladen.