Levering 2-3 hverdage           /           14 dages returret           /           Fri fragt ved køb over 1.500kr.

@Mycopenhagencastle

kr. 1.120,00

@Mycopenhagencastle – ELSKER farver og elegance. Med en universitetsuddannelse og en fortid som gallerist og TOTAL musik elsker leverer Marianne en stilsikker og elegant visuelt inputs til designs. @Mycopenhagencastle kit indbyder til at lukke dit indre legebarn fri i smuk overensstemmelse med elegance.

Prisen er for HELE kittet. Alt hvad du skal bruge. Tape, afrensning, lim, montageplade 90×60, sugekop og 59 fliser (heraf 9 messingfliser).

Sugekop

Sugekoppen er en "MUST HAVE" vare. Du vil elske den når en flise skal tages af for at blive vasket, eller hvis du skal vise dine venner hvor genial din flisevæg er.

Click'n Tile - CLEANER

Click'n Tile Cleaner benyttes til rengøring af flader inden montering af montageplade samt til afvaskning af Chalk Marker.

Tesa tape 12mm x 25m

Bor du i lejebolig, hvor Click'n Tile skal kunne afmonteres uden at efterlade nogle spor, eller ønsker du blot Click'n Tile midlertidig monteret, så er Tesa tape løsningen. Denne Tesa tape er 12 mm bred, 25 meter lang og rækker til 1,5 m2.

Tapens klæbeevne er afhængig af overfladen på din væg. For at tilsikre det bedste resultat, anbefaler vi derfor at man inden endelig montage, foretager en vedhæftningtest. Vedhæftningtesten sker ved at man rengør et lille område og monter et lille stykke tapen og lad det sidde i 48 timer, hvorefter man fjerner tapen igen. Hvis tapen er nem at fjerne, så er din væg desværre ikke optimal til tapemontage.

For at tilsikre maksimum klæbeevne, skal du inden montering af tape benytte Click'n Tile Cleaner til afrensning af begge flader (monteringsplade og væg).

Messing 10x10 × 9

Messingflisen fremstår ekslusiv og luksuriøst og giver flisevæggen et yderst sofistikeret udseende.
Messingflisen er lavet ved at eksisterende fliser har fået en tynd messingoverfladebehandling som normalt kun benyttes til fly eller biler.
Overfladen fremstår semi-mat. Messingflisen kan rengøres med almindelig universal rengøringsmiddel eller i opvaskemaskinen.
Flisen kan købes i kasser af 20 styk. Hvis du ønsker at købe dem som enkeltstyk, så skal det gøres i kategorien "Vareprøver".

1 pcs

Special lim 290 ml

Denne lim er en elastisk og hurtighærdende lim fri for opløsningsmidler og phtalater. Limen anvendes til montering af Click’n Tiles montageplade, og hæfter på underlag som: træ, beton, stål, fliser, glas og aluminium. Limen skal påføres med en 1 mm tandspartel.

Underlaget skal være fast, rent, fedtfrit, vedvarende tørt og plant.
Planhed: Må højst afvige ±2 mm på en 2,0 meter retholt. Er væggen ikke tilstrækkelig plant skal den spartles plant.

Produktet er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.

Blues Heavenly 10x10

50 pcs = 0,5 m2

Bagplade 90x60 cm

Bagpladen leveres i størrelse 900 x 600 mm og kan klippes efter behov.

For at opnå det bedste resultat er det vigtigt at bagpladen er afklimatiseret inden montage.

Varenummer (SKU): 70004 Kategori: