Kundeservice Tlf: +45 25168225 | Bestil i dag og vi leverer i morgen!

Kundeservice Tlf: +45 25168225 | Bestil i dag og vi levere i morgen !

@Stella_reinholdt

DKK 1.190,00

@stella_reinholdt – Er indbegrebet af en kreativ blæksprutte. Stella har bygget flere kreative virksomheder op fra bunden, og elsker generelt at iværksætte og at få ting til at ske. Stella arbejder med samtidskunst på tværs af medier, og laver også en del boligstyling/ fotografering – heriblandt mange af de fotos du ser her hos Click’n’tile. Stella’s inspiration bunder i en kærlighed til Japansk æstetik, mixet med hendes egen kærlighed til “elegante pasteller” .

Prisen er for HELE kittet. Alt hvad du skal bruge. Tape, afrensning, lim, montageplade 90×60, sugekop og 55 fliser (heraf 9 smukke messingfliser).

Greeny 10x10

Greeny er en lækker kollektion bestående af 3 grønne nuancer, specielt flot til trækøkkener, men også til det hvide køkken. Greeny bidrager med et varmt udtryk, der giver følelsen af, at naturen rykker ind. Kollektionen er specielt fin til dig der elsker planter og krydderurter.

20 pcs
Greeny - Pear Off

Vareprøve 10x10 × 5

Ønsker du at opleve Click'n Tiles fine farver inden du bestiller til hele væggen, så har du her mulighed for at bestille prøver af standardfarverne.

Greeny - Pear Off

Twenty Twenty 10x10

Twenty Twenty er som navnet antyder 2020 hotteste farver. Disse 5 farver er smukke hver for sig, men også sammen i et smukt mønster. Twenty Twenty viser med al tydelighed at fordelen ved Click’n Tile er at man kan være mere modig end man ellers ville være.

20 pcs
Twenty - Truly Lilac

Vareprøve 10x10 × 5

Ønsker du at opleve Click'n Tiles fine farver inden du bestiller til hele væggen, så har du her mulighed for at bestille prøver af standardfarverne.

Twenty - Truly Lilac

Messing 10x10 × 9

Messingflisen fremstår ekslusiv og luksuriøst og giver flisevæggen et yderst sofistikeret udseende.
Messingflisen er lavet ved at eksisterende fliser har fået en tynd messingoverfladebehandling som normalt kun benyttes til fly eller biler.
Overfladen fremstår semi-mat. Messingflisen kan rengøres med almindelig universal rengøringsmiddel eller i opvaskemaskinen.
Flisen kan købes i kasser af 20 styk. Hvis du ønsker at købe dem som enkeltstyk, så skal det gøres i kategorien "Vareprøver".

Bagplade 90x60 cm

Bagpladen leveres i størrelse 900 x 600 mm og kan klippes efter behov.

For at opnå det bedste resultat er det vigtigt at bagpladen er afklimatiseret inden montage.

Click'n Tile - CLEANER

Click'n Tile Cleaner benyttes til rengøring af flader inden montering af montageplade samt til afvaskning af Chalk Marker.

Sugekop

Sugekoppen er en "MUST HAVE" vare. Du vil elske den når en flise skal tages af for at blive vasket, eller hvis du skal vise dine venner hvor genial din flisevæg er.

Special lim 290 ml

Denne lim er en elastisk og hurtighærdende lim fri for opløsningsmidler og phtalater. Limen anvendes til montering af Click’n Tiles montageplade, og hæfter på underlag som: træ, beton, stål, fliser, glas og aluminium. Limen skal påføres med en 1 mm tandspartel.

Underlaget skal være fast, rent, fedtfrit, vedvarende tørt og plant.
Planhed: Må højst afvige ±2 mm på en 2,0 meter retholt. Er væggen ikke tilstrækkelig plant skal den spartles plant.

Produktet er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.

Varenummer (SKU): 70002 Kategori: