Kundeservice tlf. 25168225 | Bestil nu: Vi sender i morgen

Kundeservice tlf. 25168225 Bestil nu: Vi sender i morgen

Webshop

Fliserne findes i 20 farver fordelt i 5 farvekollektioner

Click’n Tile fliserne måler 10×10 cm og bagpladen fåes i to størrelser 90×60 cm og 180×60 cm. Foruden bagplade og fliser skal man bruge en special-lim til montering af bagpladen. Limen kan også købes her i webshoppen.

I boksen her til højre kan du beregne, hvor mange fliser og bagplader du skal bruge til dit projekt.

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på en specifik opgave, så sidder Lars klar ved mailen: lth@clickntile.com og er klar til at svare dig. Vi ringer dig også gerne op, hvis du har brug for det.

Hvad skal jeg bruge og hvad til det koste?

Hvis du vil ha et overblik over hvad du skal bruge, så kan vedlagte dokument eventuelt hjælpe dig. Du skal blot udfylde de felter som er angivet med blåt.

Basically

Basically er den klassiske flise, der findes i fire farver: hvid, sort og 2 grå nuancer. Basically er det perfekte valg til dig der er minimalistisk, ønsker et dæmpet udtryk eller bare gerne vil prøve sig stille frem.

Smooth’ish

Smooth’ish er til dig, der elsker rosa nuancer og ønsker et feminint udtryk. Smooth’ish består af 4 nuancer fra lys rosa til mørk bordeaux. Denne kollektion er genial i et køkken, der trænger til lidt feminin kontrast.

Greeny

Greeny er en lækker kollektion bestående af 3 grønne nuancer, specielt flot til trækøkkener, men også til det hvide køkken. Greeny bidrager med et varmt udtryk, der giver følelsen af, at naturen rykker ind. Kollektionen er specielt fin til dig der elsker planter og krydderurter.

Blues

Blues kollektionen er elegant, og kan virkelig gøre en forskel i det hvide og sorte køkken. Med masser af sorte og stålfarvede overflader vil Blues kollektionen bløde lidt op i et hårdt udtryk, uden resultatet bliver en farvelade eller for feminint. Blues kollektionen fås i 4 nuancer, fra lys blå til dyb mørkeblå.

Twenty Twenty Collection

The Twenty Twenty Collection er som navnet antyder 2020 hotteste farver. Disse 5 farver er smukke hver for sig, men også sammen i et smukt mønster. The Twenty Twenty Collection viser med al tydelighed at fordelen ved Click’n Tile er at man kan være mere modig end man ellers ville være.

The Twenty Twenty Collection er disponibel fra september 2020, men kan forudbestilles.

 

Limited Edition

Limited Edition er til dem som ønsker det smukke og unikke. Limited Edition er en fantastisk print, hvor du med enkle ændringer skaber stor forandring. Limited Edition findes kun i meget begrænset antal og sælges som enkelt styk.

Messingflise

Denne elegante flise giver et virkelig eksklusivt udtryk til dit køkken. Messingflisen er smuk at bruge sammen med de fire farvekollektioner, og der er uanede muligheder for fri leg. Et eksempel kunne være at bryde en ensfarvet flisevæg med en række messingfliser eller lade en række messingflise dele et farveskift.

Bagplade / andet

Bagplade og speciellimen er grundlaget for det gode resultat. Derudover anbefaler vi at du også køber sugekoppen, for den vil du komme til at elske når du skal ændre designet af dine fliser.

Dansk design

Vores kunder udtaler

Vi er sååå glade for det. Får meget ros for det af venner og familie. Alle dem det snart har set vores køkken siger “hvad er det for noget sjovt Lego noget..” ha ha, men så siger de alle sammen.. fuck det er smart og sejt.. 🙂 så tror bestemt det er vejen frem.

Rikke

ENDELIG! Efter 3 år som husejer og 5 forsøg på at ordne bagvæggen, så er jeg endelig tilfreds.

Jeg skylder Lars fra Click’n Tile en tak for at have reddet mit ægteskab – der er åbenbart grænser for min mands tålmodighed.

Sara